Acidex Bac 57 Ag

Çok Amaçlı Yüksek Düzey Antibakteriyel ve Antifungal Hijyenik Temizleyici

“Acidex Bac 57 Ag”, Koloidal gümüş ve hidrojen peroksit içeriği ile, geniş kullanım alanında uzun süreli antibakteriyel ve antifungal hijyen sağlar.

Teklif Al
Kullandığınız ürüne, performansına veya bütçesine önem veriyor musunuz?
Teklif için form göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Açıklama

“Acidex Bac 57 Ag”, Koloidal gümüş ve hidrojen peroksit içeriği ile, geniş kullanım alanında uzun süreli antibakteriyel ve antifungal hijyen sağlar.

• Gümüş Destekli Güçlü Hijyen: Koloidal gümüş ile stabilize edilmiş formülü, bakterilere ve mantarlara karşı uzun süreli koruma sağlar.
• Antibakteriyel ve Antifungal Etki: Gümüşün hijyenik özellikleri ile hidrojen peroksitin birleşimi, etkili temizlik ve hijyen sağlar.
• Çok Amaçlı Kullanım: Seralardan, tarım ekipmanlarından su sistemlerine kadar geniş bir kullanım alanı sunarak hem ürünlerin hem de tarım alanlarının hijyenini korur.

Başka Ürünler

Acidex Endex Liquid

Tıbbi Aletler için Enzimatik Temizleyici

1,00$

“Acidex Endex Liquid”, Kullanılmış cerrahi ve fiber optik aletler için etkili yüksek temizlik sağlayan organik ve inorganik kir ve kalıntıları, kan, protein artıkları, yağ ve benzer çeşitli kirlerin hızlı çözülüp temizlenmesini tek başına sağlayan konsantre sıvı üründür.

Faber Naturex Oven Soft

Bitkisel İçerikli Yoğun Köpüklü▫Yağ ve Kir Temizleyici

10,00$

“Faber Naturex Oven Soft[trm]”, Yoğun köpüğü ile sera ve depo temizliğinde etkili bir kir temizliği sağlar, paslanmaz ekipmanları korur.

Acidex Lacto Hand Foam

Hijyenik Sıvı El Sabunu

10,00$

“Acidex Lacto Hand Foam”, El hijyeninin önemli olduğu tarım, seracılık ve diğer profesyonel alanlar için özel formüle edilmiş, etkili temizlik sağlayan el sabunudur.